alimex podrška alimex podrška

DIALux

Vaše prednosti na prvi pogled:

- Jednostavno, čitko i profesionalno planiranje utrošene rasvete
- Sadrži sve podatke vodećih svetskih proizvođača gde se i mi nalazimo
- Predstavlja pristup i primenu najnovijih dostignuća kroz softver uvek dostupan i to besplatno
- Procena energije na jedan klik
- Cele zgrade, uključujući otvoreni prostor

DIALux je besplatan i kompletan softver razvijen od strane nas za profesionalno planiranje svetla i otvoren za rasvjetna tela kako NAŠIH tako i svih vodećih svedskih proizvođača. Ima preko 10 milona korisnika i njihov broj raste iz dana u dan.

Napravite svoje virtualne svetove jednostavno i intuitivno uz DIALux. Dokumentiovane fotorealistične vizualizacije od kojih zastaje dah. Oduševićete svojie klijente uz dnevne i noćne svjetlosti. Koristiti 3D modele sa Interneta - to je dječja igra.

Dok planirate kreativno, DIALux određuje energiju i daje rješenje svakom zahtijevu i podržava vas u skladu s odgovarajućim nacionalnim i međunarodnim propisima.

Rad s DIALux-om. Vi i vaši projekti to zaslužuju. DIALux je besplatan i može se skinuti sa naše web stranice na mnogim jezicima.

alimex podrška alimex podrška

PRINCIP je jednostavan sa ALIMEX-om kao partnerom. Pošto instalirate DIALux preko linka sa naše web stranice, slobodni ste da u isti program imortujete Vaš projekat u DWG-u. DIALux daje dosta opcija, a najvažnije je to da svi naši proivodi (rasvete) postoje izlistani u pomenutom programu, te je ostalo dečija igra...

ALIMEX obezbeđuje za Vas da Vašim klijentima date tačnu, 3D real time vizuelnu podršku u smislu 3D projekta, proračuna uštede koristeći LED rasvetu koju proizvodimo, potpuno novi i profesionalni pristup uz malo truda koji će Vašim klijentima odati utisak sigurnosti i profesionalnosti.

Svi naši proizvodi su rame uz rame izlistani u DIALux-u. Neka igra i kreativnost počne ....

All contents and photos / Copyright Dialux 2015