Alimex - O Rasveti

Pored ostalih srodnih delatnosti, po potrebi i zahtevima tržišta, a korak po korak sigurno , ALIMEX danas može da ponudi i realizuje svaku Vašu potrebu vezanu za profesionalnu Led i dizajnersku rasvetu poslednje genaracije. Njegova proizvodna i magacinska oprema se nalazi u Plovdivu i Sofiji a u Beogradu zastupnistvo ,gde možete pogledati proizvode koje nudimo a kojih ima preko 7.000, od kojih je 80% sopstvenih proizvoda. Proizvodnja uključuje mašine i opremu koja je rezulltat najnovijih tehničkih dostignuća, što mu omogućava kontrolu celog proizvodnog procesa i kontrolu kvaliteta krajnjih proizvoda.

Preko 100 ljudi zapošljenih i na dve lokacije u regionu, objedinjujući 40 godina iskustva, ALIMEX isporučuje željene proizvode u rekordnom roku i sa garancijom od 1 do 120 meseci u zavisnosti od proizvoda.


Rasveta proizvodnja

Od komada metala i stakla pa do finalnog proizvoda, MEGA LUX kao stariji brat naše kompanije, uspešno proizvodi i isporučuje LED rasvetu po poslednjim standardima i poseduje sve postojeće proizvođačke i izvozne aktuelne sertifikate kako za EU, USA tako i za Rusiju i ostatak sveta. Za kupce sa instančanim ukusom, možemo da proizvedemo bilo koji dizajn.


Rasveta salon

Alimex / Megalux , prizvodi telo, dok dušu našim proizvodima životni vek daju giganti i pioniri u rasveti poput OSRAM i PHILPS kao i mnogobrojni drugi partneri iz Azije i ostaka sveta po Vašem izborui mogućnostima, te garancije i postojanost kako od nas zavisi od vaše ideje, mogućnosti i izbora, mi smo tu da profesionalno zadovoljimo vaše želje i imamo vremena da Vas saslušamo. Imate priliku da sami kreirate svoj prizvod, a nama je izazov da to sprovedemo.

Tokom 40 godina rada, stvaranja i iskustva, naši prizvodi stojički prkose vremenskim uslovima i najstrožim kriterijumima širom sveta. Od bolnica u Aljasci, Švedskoj, Danskoj, Grenlandu, do stadiona u Italiji i Izraelu.


alimex i megalux

Proizvodi

Naši proizvodi vam daju ostvarljiva rešenja za - osvetljenje poslovnih prostorija, osvetljenje enterijera, fasadno osvetljenje, spoljašnje osvetljenjei ulično osvetljenje.

Prihvatili smo izazove tržišta povezane sa LED tehnologijom i razradili smo modele, koji ispunjavaju različite funkcije i načine montaže – za ugradnu montažu, direktnu montažu, reektore, vodootporna rasvetna tela.

Možete da računate na tim dokazanih profesionalaca za konsultacije kod izbora odgovarajućeg rešenja. Svetlotehnički proračuni sa našim rasvetnim telima Vam daju realnu predstavu o krajnjem rezultatu pri izvršenju Vašeg projekta.

Tokom poslednjih godina firma neprekidno investira u savremenu opremu da bi mogla da odgovori povećanoj tražnji na tržištu profesionalne rasvete, tako što stoji na samom vrhu po kvalitetu i metodici.

Naši kupci

Naši kupci su arhitektonski i dizajnerski ateljei, gradjevinske firme, trgovački lanci, proizvodna preduzeća, distributeri elektro materijala i rasvetne tehnike i naravno – privatni kupci.

Moto Alimex-a je "profesionalizam – kvalitet" što je posledica kriterijuma kontinuiranog razvoja.

Medjunarodna saradnja sa vodećim firmama nam pomaže da pratimo trendove dinamično razvijajućeg tržišta rasvete.